Espanjan maajoukkuekärjen ympärillä riittää vipinää – Liverpool, Juventus, Manchester City…

Athletic Bilbaon hyökkäjää Fernando Llorente on vihjannut, että hän saattaa jättää baskiseuran tammikuussa. Kärkimiehen perässä on useita suurseuroja.

– En voi taata, että olen Athleticin riveissä vuonna 2013. Tammikuussa voin vapaasti puhua ja tulen harkitsemaan kaikkia vaihtoehtojani. Mutta nyt haluan unohtaa nämä asiat ja keskittyä joukkueen auttamiseen. Mitä vähemmän ihmiset minusta puhuvat, sitä parempi, Llorente kertoo Cadena SERin mukaan.

FourFourTwo –lehden mukaan Juventus oli Espanjan maajoukkuepelaajan perässä kesällä ja saattaa yrittää häntä myös tammikuun siirtoikkunassa. Lisäksi valioliigajätit, Liverpool, Manchester City ja Tottenham, ovat yhdistetty maalitykkiin viime kuukausina.

Llorente on pelannut Bilbaossa vuodesta 2005 lähtien, mutta baskiseuran fanit ovat huutaneet San Memes –stadionilla maalitykille ikäviä huutoja. Faneja ärsyttää tähtipelaajan lähtö.

– Vaikka jossain vaiheessa uraani en pelaa Athletcille, se on silti aina joukkueeni. Tämä on henkilökohtainen asia. Seura on antanut minulle kaiken, Llorente vakuuttaa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille