Evertonin talismaanille riittää – "Tämä on viides ja viimeinen kauteni täällä"

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Persoonallisesta hiustyylistään tunnettu Evertonin keskikentän sielu Marouane Fellaini myöntää, että hän on valmis vaihtamaan maisemaa ensi kesänä.

Fellainin rooli Evertonin keskikentällä on valtava. Hän hallitsee keskikenttää laajalla säteellä ja on osunut maalipuiden väliinkin tällä kaudella jo kahdesti kolmessa ottelussa. Toinen maaleista tuli Evertonin avauspelissä ManU:a vastaan, minkä Everton voitti 1-0-lukemin.

Fellaini teki seuran kanssa syksyllä 2011 viiden vuoden sopimuksen, mutta miehen mukaan tämä kausi tulee olemaan hänen viimeisensä Evertonissa. Pelaajan kohdalla tuskin tulee pulaa ottajista ja pitkä sopimus varmistaa Evertonille hyvän siirtokorvauksen.

– Aloitin viidennen kauteni Evertonissa. Se tulee olemaan viimeinen tässä seurassa. Olen nähnyt kaiken jo täällä. Joko tammikuussa tai kauden jälkeen haluan vaihtaa joukkuetta tai kokonaan sarjaa, Fellaini kertoi belgialaiselle Het Nieuwsblad -lehdelle.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!