Elokuun ajan kotkalaisen FC KooTeePeen riveissä lainalla ollut Lasse Linjala on palannut JJK:n miehistöön. Kärkimies kehuu kokemusta jyväskyläläisseuran verkkosivuilla.

– Se oli kokonaisuudessaan todella mukava kokemus. Oli hienoa päästä pelaamaan isoja minuutteja ja sitä kautta saada pelituntuma ja itseluottamus kuntoon. Jätkät ottivat siellä hyvin vastaan ja tuntui, että olisin pelannut heidän kanssaan aiemminkin. Etenkin Kaivonurmen Samulin kanssa ajatukset osuivat todella hyvin yhteen – pelityylimme täydensivät sopivasti toisiaan, Linjala kiittelee.

Linjala iski lainajaksonsa aikana viidessä ottelussa kolme maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Tehoja odotetaan nyt myös Jyväskylässä, sillä joukkueen ykköstykki Babatunde Wusu on sivussa loppukauden nivusvamman takia.

-Tunden loukkaantuminen on tietenkin todella ikävää, Linjala manaa.

– Toisaalta tuo tietää itselleni todennäköisesti lisää peliaikaa. Nyt, onnistuneen lainan jälkeen myös tiedän olevani sekä henkisesti että fyysisesti valmis ja kunnossa, jos kutsu kentälle käy. Ja jos peliaikaa tulee, toivon pystyväni nauttimaan pelaamisesta samoin kuin KooTeePeessa.