JJK saa vastaansa sunnuntaina Veikkausliigassa FC Hakan. Jyväskyläläiset ovat äityneet viime kierroksilla hyvään vireeseen ja roikkuvatkin kuntopuntarin kärjessä. Tuota trendiä on tarkoitus jatkaa kotiottelussa, mutta helppoa se ei tule olemaan. Kaksi kauden aiempaa kohtaamista on mennyt koskilaisten nimiin.

Pelaa JJK-Haka Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,65 – 3,85 – 4,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Osoittavathan nuo aiemmat kohtaamisetkin jo sen, että Haka on meille paha vastus. He ovat myös saaneet nyt vahvistuksia ja valmentaja on vaihtunut – aivan varmasti vastaan tulee nälkäinen joukkue, jonka kanssa on oltava tarkkana, JJK-valmentaja Jori Särkkä toteaa seuran nettisivuilla ja viittaa Jonne Hjelmiin ja Kris Brightiin.

Haka on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisimpänä, takana keikkuu ainoastaan FF Jaro. Joukkueen edellisestä voitosta on ehtinyt vierähtää jo toista kuukautta, mutta Särkkä ei suosta aliarvioimaan vierailijaa.

– Jos haluamme voittaa, on meidän keskityttävä siihen, mitä itse teemme, eikä miettiä vastustajan kuulumisia. Jokaisella pelaajalla on oltava keskittyminen vain ja ainoastaan siinä, mitä hän itse tekee kentällä ja jokaisen pidettävä huoli siitä, että hoitaa omat hommansa kunnialla. Jokaisen on myös otettava vastuu siitä, että noudattaa yhdessä sopimaamme pelisuunnitelmaa eikä lähde sooloilemaan.

– Missään ottelussa ei ole varaa ajatella, etteikö töitä tarvitsisi tehdä hartiavoimin – ja yli 90 minuuttia, Särkkä tietää.

Pelaa JJK-Haka Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,65 – 3,85 – 4,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!