JJK palaa maaottelutauon jälkeen pelikentälle tänään lauantaina, kun joukkue kohtaa FC Hongan Espoossa Veikkausliigan ottelussa. Ryhmät ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa aiemmin, ja molemmat osapuolet ovat päässeet juhlimaan kertaalleen voittoa.

Pelaa FC Honka-JJK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 3,45 – 3,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Olemme pelanneet Honkaa vastaan kaksi ottelua, joista vierasottelu oli todella vahva peli meiltä, emmekä kotiottelussammekaan huonoja olleet, jyväskyläläisten valmentaja Jori Särkkä toteaa seuran nettisivuilla.

JJK on saanut vahvistuksia sairastuvalta, mikä lupaa hyvää loppukautta ajatellen.

– Sairastuvalta on tullut miehiä takaisin kehiin ja se osaltaan myös lisää asennetta harjoituksissa: kilpailu pelipaikoista tiivistyy. Valmennuksen kannalta otteluita ajatellen tämä on tietenkin loistava tilanne, kun on vaihtoehtoja käytettävissä ja kullekin paikalle voidaan valita aina parhaassa iskussa oleva pelaaja.

Valmentajalla on selvä kolmen pisteen resepti lauantaille.

– Ottelut ratkeavat pieniin asioihin. Jälleen kerran keskittymisen tärkeyttä onkin korostettava, fokuksen on oltava koko ajan omassa pelissä.

– Puolustuksessa on oltava kyllä todella ”kovalla jalalla” liikenteessä. Tunnemme kaiken kaikkiaan Hongan ja sen pelitavan meidän onkin keskityttävä siihen, että pystymme juuri niihin kohtiin, joihin pitääkin, esimerkiksi keskikenttäpeli on todella suuressa roolissa. Sitä kautta saamme sitten ottelun haltuumme – ja voittamaan tietenkin lähdemme! Särkkä lupailee.

Pelaa FC Honka-JJK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 3,45 – 3,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!