Liverpool ja Juventus argentiinalaisen tähtilupauksen perässä

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Englannin valioliigaseura Liverpool on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä hyökkäävän keskikenttäpelaaja Luciano Vietton. Kotimaassaan Argentiinassa Racing Club Avellanedan riveissä pelaavan 18-vuotiaan nuorukaisen perässä on myös Juventus. Asiasta kertoo Mirror-lehti.

Lähteen mukaan Liverpool on lähettänyt pelaajatarkkailijansa paikalle tutkimaan poikasen otteita. Pieni tutkistelu ennen ostoa onkin paikallaan, sillä Vietto on arvioitu neljän miljoonan punnan arvoiseksi.

Lupaus on herättänyt laajempaakin kiinnostusta Euroopassa, ja lehden mukaan useat eurooppalaiset skoutit ovat kohdistaneet silmänsä pelaajaan.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!