Jalkapallon Suomen Cupin finaalissa lauantaina kohtaavat FC Honka ja KuPS. Panoksena on nimen saaminen historiaan, 30 000 euron rahapalkinto sekä paikka ensi vuoden Eurooppa-liigan karsintaan.

Pelaa Honka-KuPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,20 – 3,40 – 3,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
FC Hongan heikosta taloudellisesta tilanteesta on uutisoitu pitkin kautta. Joukkueen palkat ovat olleet eri lähteiden mukaan useasti myöhässä. Paikka Eurooppa-liigan karsintoihin takaisi joukkueelle ensi kaudella lisätuloja, koska UEFA maksaa Suomen tasolla ruhtinaallisia korvauksia esiintymisten ja suoritusten perusteella.

Jos Honka etenisi esimerkiksi parista karsintakierroksesta eteenpäin, puhuttaisiin jo useista sadoista tuhansista euroista. Vertailun vuoksi Hongan tämän kauden budjetti on Veikkausliigan mukaan 1 350 000 euroa.

FC Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo näkee finaalin nuorelle joukkueelleen ensisijaisesti mahdollisuutena voittaa jotain. Veikkausliigassa europelisijoitukset ovat käytännössä jo karanneet.

– Suomen Cupiin kannattaa lähteä yleensäkin sillä fiiliksellä, että se voitetaan. Ollaan aika pitkälle päästy ja meillä on hyvä mahdollisuus voittaa jotain tällä kaudella, ”Bana” kertoi Veikkausliigan kotisivuilla.

Ottelu pelataan lauantaina klo 15.30 Sonera Stadionilla. YLE TV2 televisioi ottelun.

Pelaa Honka-KuPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,20 – 3,40 – 3,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!