Shefki Kuqi tuntee Liverpool-luotsin Swansea ajoiltaan – "Aloittanut aika huonosti"

© Kuva:

Itsekin viime kaudella Liverpoolia vastaan Englannin Cupissa pelannut Shefki ”Sheriffi” Kuqi odottaa Liverpoolin ja Manchester Unitedin kohtaamisesta sunnuntaina tiukkaa kamppailua, mutta uskoo ”punaisten paholaisten” vievän ottelun.

– Liverpool on perinteisesti paha vastus Manulle, mutta veikkaan kyllä Manun voittoa. Joukkue on aloittanut kautensa vahvasti, oppinut viime kaudesta ja on sekä joukkueena että yksilöinä Poolia parempi, ”Sheriffi” kertoi Unibetin tiedotteessa.

Kuqi pelasi nykyisen Liverpool-luotsi Brendan Rodgersin alaisuudessa Championshipia Swansean paidassa toissa kaudella ja tuntee miehen metodit. Mies saa kehut Kuqilta, mutta ”sheriffi” näkee ex-valmentajansa tilanteessa valtavia haasteita.

– Liverpool on aloittanut aika huonosti, odotin joukkueelta parempaa. Rodgers on hyvä valmentaja, ja pidän hänen treeneistään todella paljon. Ihmisenä hänen voi kuitenkin olla vaikeampi johtaa Liverpoolin kaltaista tähtisikermää kuin Swansean nimetöntä ryhmää.

Swansea ei ollut pelkästään Rodgersin luomus

Swansea oli viime kauden sensaatio Valioliigassa. Joukkueen aktiivinen lyhytsyöttöpeli ihastutti ympäri maailmaa. Kaikkea kunniaa ei voi laittaa kuitenkaan Rodgersille, koska peliajatus oli seurassa olemassa jo ennen Rodgersia.

– Swanseassa oli sääntö, ettei uusi valmentaja saa vaihtaa pelisysteemiä. Rodgers sai käyttöönsä (nykyään Wigania valmentavan) Roberto Martinezin luoman systeemin, jolla oli pelattu monta vuotta. Hän täydensi sitä muutamalla erinomaisella pelaajalla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!