Shefki "Sheriffi" Kuqi hehkuttaa suomalaispelaajaa – "Hän on Valioliigan top 3:ssa"

© Kuva:
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Skotlannin liigan Hibernianissa omaa uraansa jatkava Shefki ”Sheriffi Kuqi hehkuttaa entistä maajoukkuetoveriaan Jussi Jääskeläistä, joka elää uutta kevättä Valioliigaseura West Hamin maalinsuulla. Jääskeläinen on pitänyt kolmessa pelistä neljästä maalinsa puhtaana.

Yhtenä tekijänä uudelle nousulle Kuqi pitää sitä, että Jääskeläinen on päässyt jälleen häntä aikoinaan Boltonissa valmentaneen Sam Allardycen alaisuuteen.

– ”Jässi” on saanut erittäin hyvän startin. Yllätyin viime kaudella, kun peliaikaa ei tullut. Nyt hän on päässyt takaisin Allardycen joukkueeseen ja saa valmentajalta täyden luottamuksen. Se näkyy kaikessa tekemisessä, ”Sheriffi” hehkuttaa 37-vuotiasta suomalaisvahtia Unibetin tiedotteessa.

– Hän taas näyttänyt, kuinka hyvä maalivahti hän on. Viimeisen kymmenen vuoden ajalta Valioliigan top-3-veskari, jonka taso ei heittele.

West Hamin toinen avainpelaaja löytyy hyökkäyspäästä

West Ham teki täsmähankinnan juuri elokuun siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä, kun joukkue hankki Andy Carrollin Liverpoolista kauden kestävällä lainasopimuksella. Carroll epäonnekseen loukkaantui debyyttiottelussaan itälontoolaisten paidassa, mutta näytti heti vaarallisuuttaan.

– Miehellä kävi huono tuuri, kun hänet Liverpooliin hankkinut Kenny Dalglish joutui lähtemään. Täällä Englannissa kun uusi valmentaja tulee seuraan, hän haukkuu edellisen valmentajan ja tämän ostokset.

– Nyt Carroll haluttiin West Hamiin ja luottoa tulee varmasti. Hyökkääjän on vaikeaa olla hyvä, jos peliaikaa tulee satunnaisesti. Carroll pelasi jo erittäin hyvin Fulhamia vastaan ennen loukkaantumistaan.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!