Teemu Pukki Schalken lohkosta: "Olisi ollut mukava saada isompi joukkue kuin Arsenal vastaan"

Teemu Pukin edustama Schalke pelaa Mestarien liigan alkulohkossaan tiistaina Olympiakosia vastaan Kreikassa. Lohkon muut seurat ovat Arsenal sekä Ranskan mestari Montpellier.

Pelaa Oly’kos-Schalke NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,60 – 3,20 – 2,60
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Pukki pitää joukkueensa jatkoonpääsymahdollisuuksia hyvinä ja mies ei pidä edes ykköskorista arvottua Arsenalia erityisen hankalana vastuksena.

– Olisi ollut mukava saada astetta isompi joukkue kuin Arsenal vastaan. Nyt ei auta kuin mennä lohkosta jatkoon, jotta pääsisi kohtaamaan isompia joukkueita, Pukki kertoi YLE Urheilulle.

– Lohko ei ole pahimmasta päästä. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Pukki juuttunut vaihtopenkille

Pukki on joutunut kuluttamaan vaihtopenkkiä tällä kaudella. Itseoikeutettuna keskushyökkääjänä pelaa ottelusta toiseen viime kauden Saksan liigan maalikuningas Klaas-Jan Huntelaar . Pukki taistelee kakkoskärjen paikasta romanialaisen Ciprian Marican kanssa.

Ottelupaljouden keskellä lienee kuitenkin selvää, että jossain vaiheessa Pukkikin päästetään irti. Onko näytönpaikka tänään? Se nähdään illalla.

– Se on varmasti sitä, mitä eniten tältä kaudella odotan. Turnausta olen pikku pojasta saakka katsonut kotona ja nyt on mahdollisuus päästä pelaamaan. Olisi se todella mahtavaa.

Pelaa Oly’kos-Schalke NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,60 – 3,20 – 2,60
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!