TPS:n vahvistukset ovat täyttäneet paikkansa – "Sopeutumisaikaa ei ole jäänyt"

© Kuva: Juha Tamminen

TPS on vahvasti mukana Veikkausliigan mestaruuskamppailussa, kun kuusi kierrosta on jäljellä. Joukkue on vain pisteen perässä sarjakakkosesta HJK:sta ja kolmen pisteen päässä kärkijoukkue FC Interistä.

Pelaa TPS-VPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,62 – 3,90 – 5,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Joukkue pelaa keskiviikon täydellä Veikkausliigakierroksella kotiottelun VPS:ää vastaan. Allaan Turun mustavalkoraidoilla on kolmesta vieraspelistä hieno seitsemän pisteen saldo, mikä tyydyttää päävalmentajaa Marko Rajamäkeä.

– Noihin pisteisiin on oltava tyytyväinen. Näistä vastustajista KuPS ja Honka ovat voittaneet mitaleita viime kausina ja he kohtaavat Suomen Cupin finaalissa. Interiä vastaan tultiin kahden maalin takaa tasoihin, Rajamäki summaa pelejä TPS:n kotisivuilla.

Turkulaisten rinki on elänyt loppukaudesta, kun Toni Kolehmainen lähti siirtoikkunan viime metreillä Norjaan ja loukkaantumisia on ollut runsaasti varsinkin keskikentällä. Uusia miehiä on otettu joukkueeseen, joiden on pitänyt olla heti valmiina vastuuseen.

– Uudet kaverit ovat päässet hyvin joukkueeseen, mutta normaalia sopeutumisaikaa ei juuri ole jäänyt. Nyt on tiivis kolmen pelin putki ennen maaottelutaukoa ja lokakuun lopussa kolmen kierroksen loppusuora.

– Joukkueet, jotka pystyvät voittamaan vaikka väkisin näitä vaikeita syksyn pelejä, menestyvät koko sarjassa.

Keskiviikon vaasalaisvastus on kaatunut tällä kaudella TPS:n käsittelyssä jo kahdesti ja kolmatta voittoa haetaan illalla.

Pelaa TPS-VPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,62 – 3,90 – 5,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!