VPS palaa kuukauden tauon jälkeen kotikentälleen perjantaina, kun FC Lahti saapuu isäntien vieraaksi. Kotimainen huippujalkapallo on ollut vajaan parin viikon tauolla, mikä on sopinut raskaan työn raatajille.

Pelaa VPS-FC Lahti Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 3,50 – 4,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Oli tärkeää saada pojille pikkuisen lomaa, joten pidimme maaotteluviikonloppuna kolmen päivää vapaata. Olemme menneet syksyn aika tiiviisti ja harjoitelleet myös tiiviisti. Nyt saatiin palautettua vähän henkistä ja fyysistä latausta, ja tällä viikolla joukkueella on näyttänyt olevan virkeät ja tuoreet jalat, päävalmentaja Olli Huttunen toteaa vaasalaisseuran nettisivuilla.

Vepsu lähtee perjantaiseen otteluun muutamien ikävien poissaolojen rasittamana, mutta riveistä löytyy syvyyttä.

Jarno Parikka on ollut pois nyt nelisen viikkoa, ja paluun pitäisi tapahtua lähiviikkoina. Säären alaosassa on pieni repeämä. Hän harjoittelee jonkin verran, mutta ei vielä kestä täyttä treeniä. Cheyne Fowlerilla puolestaan on ollut nilkkojen kanssa vähän ongelmia. Inter-ottelussa toinen nilkka oli kipeänä, ja kun hän aristi sitä, toiseen tuli pientä rasitusvammaa.

– Hyviä vaihtoehtoja löytyy, vaikka Jarno ja Cheyne puuttuvatkin.

Sarjaa on jäljellä yhdeksän kierrosta, ja VPS keikkuu taulukossa kuudentena. Mitalisijoille on matkaa neljä pistettä, joten loppukierroksilla riittää jännitettävää.

– Meillä on hyvä tilanne syksyä ajatellen ja täydet mahdollisuudet kärkisijoille. Sijoituksemme on ihan hyvä, mutta jos mitaleille haluamme, voittoja pitää ottaa. Toisaalta kun syksyä ajattelee, niin mieluumminhan sitä silloin pelaa kuin harjoittelee. Tylsäähän se vesisateessa harjoittelu on.

Pelaa VPS-FC Lahti Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 3,50 – 4,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!