Arsenal uskoo nousun jatkuvan myös Valioliigassa – "Näytimme luonnettamme"

Arsenalin tiistaisen uskomattoman nousun – 0-4-tappioasemasta 7-5-voittoon Readingista liigacupissa – pääarkkitehtina hääri englantilaiskärki Theo Walcott, joka iski kolme maalia tärkeisiin paikkoihin.

Pelaa ManU-Arsenal Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,64 – 3,70 – 5,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Mies onnistui maalinteossa niin ensimmäisen kuin toisenkin jakson lisäajalla sekä jatkoajan viimeisellä minuutilla. Walcott uskoo, että tahmeasti viime viikkoina esiintynyt seura saa tästä uskoa tuleviin koitoksiin.

– Me näytimme luonnetta. Pukukopissa on paljon nuoria pelaajia ja tämä on loistava kokemus heille. Toivottavasti saamme tästä rakennusainetta myös Valioliigaan, 23-vuotias pikakiituri kertoi ESPN-sivustolle.

– Olimme loistavia hyökkäyssuuntaan, mutta emme yhtä hyviä puolustuspäässä aika ajoin. Mutta tärkeintä oli saada voitto ja pysyä kilpailussa mukana.

Sopimus päättyy kuluvan kauteen

Walcottin sopimus lontoolaisseuran kanssa on päättymässä tähän kauteen eivätkä seura ja pelaaja ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen jatkosta.

Brittilähteiden mukaan sopimuspöytään ollaan jälleen menossa lähiviikkoina. Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger kiittelee miehen suorituksia tilanteesta huolimatta.

– Vaikka emme ole pystyneet tekemään jatkospimusta hän on ollut täysin ammattimainen. Luulen, että hän välittää tästä seurasta ja olen ylpeä hänen tämäniltaisesta suorituksesta, Wenger kertoi puolestaan BBC Sportin haastattelussa.

Arsenalille tulee seuraavassa pelissä vastaan kovin mahdollinen mittari, kun joukkue vierailee Old Traffordilla ManU:a vastaan.

Pelaa ManU-Arsenal Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,64 – 3,70 – 5,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.