Veikkausliiga on nimennyt pelipaikkakohtaiset parhaat pelaajat ja parhaan päävalmentajan juuri ennen liigan päätöskierrosta. Kaikki neljä parhaiksi valittua jalkapalloilijaa tulee turkulaisseuroista FC Interistä ja TPS:stä.

Pelaa Honka-Inter Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,70 – 3,50 – 2,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Kauden parhaaksi keskikenttäpelaajaksi ja hyökkääjäksi valittiin FC Interin tehoduo Mika OjalaIrakli Sirbiladze. Georgialaishyökkääjä on matkalla kohti liigan maalikuninkuutta. Hän on iskenyt ennen päätöskierrosta 17 osumaa ja johtaa kahdella maalilla seuraavana tulevaa.

Suurimman osan maaleista on syöttänyt keskikentältä tulitukea antava Ojala (kuvassa), joka on liigan tehopörssin ylivoimainen ykkönen 12 maalillaan ja peräti 18 maalisyötöllään.

TPS:n puolustus saa kunniaa

Vuoden maalivahdiksi on valittu TPS:n avauspaikan vakuuttavasti omaksi ottanut Henrik Moisander. Turkulaisten aiempi ykkösvahti Jukka Lehtovaara on jälleen kärsinyt loukkaantumisista, mutta Moisander on vastannut huutoon täydellisesti.

Kauden paras puolustaja on muurina edessä toiminut TPS:n Jarkko Hurme, joka on kauden aikana noussut liigan eliittiin ja jopa A-maajoukkuerinkiin. Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Huuhkajissa kesäkuun Baltic Cupissa.

Pienet resurssit eivät olleet MYPA:lle este

Vuoden päävalmentajaksi on valittu pienistä resursseista huolimatta MYPA:n korkealentoon koko kaudeksi nostanut Toni Korkeakunnas. MYPA taistelee liigan päätöskierroksella liigan neljännestä sijasta IFK Mariehamnia vastaan. Ennakkoarvioissa kouvolalaiset olivat vahva kandidaatti sarjan jumboksi.

Pelaa Honka-Inter Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,70 – 3,50 – 2,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!