JJK:n keskuspuolustaja Juha Pasoja pelaa tänään uransa viimeisen ottelun. Joutsenlauluna voisi olla päänahan ottaminen käytännössä varmalta mestarilta HJK:lta, joka tappiollakin etenee mestariksi, ellei Inter pysty kääntämään yhdeksän maalin eroa edukseen.

Pelaa JJK-HJK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 4,90 – 4,10 – 1,60
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Lopettamispäätöstä on jo melko kauan tullut sulateltua. Varmasti haikeus nostaa jossain vaiheessa päätään lauantaina, ehkä jo ennen ottelua, kertoo 15 A-maaottelun mies JJK:n kotisivuilla.

– Onhan se omalla tavallaan komea tapa lopettaa kausi HJK:ta vastaan pelaamalla, mutta tietenkin olisi ollut mukavampaa lopettaa niin, että mitali on omassa kaulassa.

Kauteen lähdettiin suurin odotuksin viime vuoden pronssin jälkeen. Europelejä lukuun nottamatta, missä kaatui norjalaisjoukkue Stabaek, kausi on ollut heikko.

– Tämä ollut henkisesti aika raskas kausi. Viime kauden jälkeen joukkueesta lähti paljon kokemusta – kenties liikaakin. Se on näkynyt sitten sekä treenikentällä että otteluissa.

Yli 200 ottelua Liigassa ja kolme kautta välillä Norjan pääsarjassa pelannut kemiläislähtöinen Pasoja jatkaa jalkapallon parissa valmennustehtävissä.

– Nyt on aika jättää pelikentät nuoremmille. Olen hyvilläni siitä, että jos nyt tuonne valmennuspuolelle tästä siirtyy, pääsee auttamaan nuorempia pelaajia ja tukemaan heidän kehitystään. Meillä on täällä hyviä poikia.

Pelaa JJK-HJK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 4,90 – 4,10 – 1,60
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!