Manchester Cityn puolustaja sivussa jouluun asti

Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!

Manchester Cityn englantilaispuolustaja Micah Richards joutuu pakkolomalle, jonka arvioidaan kestävän joululle asti. Mies loukkasi polvensa viikonlopun 1-0-voitto-ottelussa Swanseata vastaan, mutta onni oli mukana onnettomuudessa.

Pelaa West Ham-Man. City Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,15 – 3,70 – 1,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Olemme helpottuneita. Meillä oli jo paha pelko siitä, että Micah olisi loukannut polven nivelsiteet, joten parin kuukauden huili oli pientä siihen verrattuna, Goal.com kertoi lähteensä joukkueen läheltä kertoneen.

Cityn onneksi Pablo Zabaleta on toipunut omasta loukkaantumisestaan ja hän pystyy paikkaamaan Richardsia oikeana puolustajana. Pelipaikalle kesällä hankittu brassitähti Maicon on toipumassa omasta nivusvammastaan.

Pelaa West Ham-Man. City Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,15 – 3,70 – 1,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!