Purevatko omat koirat HJK:ta? – "He ovat aina meitä vastaan näytönhaluisia"

HJK matkustaa liigan kolmanneksi viimeisimmällä kierroksella Vaasan Palloseuran vieraaksi Pohjanmaalle perjantaina. Seitsemäntenä olevalla VPS:lla on tavoitteena nousta kuuden sakkiin, mikä takaisi ensi kaudeksi yhden kotipelin enemmän sarjassa.

Pelaa VPS-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,00 – 3,75 – 1,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK:lla panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin mestaruus. Joukkue on paalupaikalla ennen viimeisiä pelejä, mutta vain pisteen erolla ennen Interiä. TPS:kin vaanii vain kahden pisteen päässä.

Helsinkiläiset saavat vastaansa erittäin tuttuja miehiä, kun kolme seuran entistä pelaajaa hamuavat mestarisuosikin päänahkaa vastustajien riveissä.

– VPS on ollut meille vaikea. Heillä on laadukas joukkue, ja heidän runkopelaajistaan O’Brian Woodbine, Jarno Parikka ja Cheyne Fowler ovat entisiä klubilaisia ja aina meitä vastaan näytönhaluisia, HJK-kärki Juho Mäkelä miettii seuran kotisivuilla.

– Meidän koko joukkueemme odottaa malttamattomana, että ottelu käynnistyy. Halu voittaa ja pitää kärkipaikka on jättimäinen. Syksyn pimenevissä illoissa taistelutahto ratkaisee, ja me tiedostamme sen, 10 maalia liigassa tehnyt kärkimies summaa.

Pelaa VPS-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,00 – 3,75 – 1,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle HJK - FC Lahti 23.10.2019