Espanjan kultaluotsi paljasti ehdokkaansa vuoden valmentajaksi – Mourinho ei listalla

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Vicente del Bosque on paljastanut, ketä hän aikoo äänestää kertonut Fifan Ballon d’Or -palkintotilaisuudessa vuoden valmentajaksi. Jose Mourinho ei löydy mestarivalmentajan listalta.

Del Bosque on sanonut antavansa yhden kolmesta äänestään sapattivuotta valmennuksesta viettävälle Pep Guardiolalle. Guardiola, joka voitti 14 pystiä neljässä vuodessa, vetäytyi Barcelonan peräsimestä viime kauden jälkeen.

– Olen valinnut Guardiolan, koska hän on espanjalainen ja kaikesta siitä syystä, mitä hän on tehnyt. Hän on voittanut kolme titteliä tänä vuonna. Kun valitsen valmentajan, teen sen sekä hänen urheilumeriittiensä että käytöksensä perusteella, kokenut luotsi kertoi Goal.com-sivuston mukaan.

Real Madridin pääkäskijä Mourinho ei päässyt del Bosquen listalle.

– Minulla ei ole mitään Real Madridia tai Jose Mourinhoa vastaan. Kukaan ei voi kertoa minulle mitä madridismo on, koska tiedän sen erittäin hyvin, valkopaitojen luotsina aiemmin urallaan toiminut konkari totesi.

61-vuotias del Bosque antaa toisen ääänensä Roberto Di Matteolle, joka potkittiin hiljattain pois Chelsean valmennuksesta. Di Matteo ehti nostella Mestarien liigan voittopokaalia lyhyen pestinsä aikana. Kolmas del Bosquen ääni menee Italian päävalmentaja Cesare Prandellille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!