Suomen maajoukkueen kapteeni, Ajaxissa keskuspuolustajana pelaava Niklas Moisander on Euroopan eliittipelaajia tilastojen peruusteella. Mies on Mestarien liigan tilastoissa toisena Barcelonan tähtikeskikenttäpelaajan Xavin jälkeen onnistuneiden syöttöjen määrässä.

Viiden ottelukierroksen jälkeen espanjalainen on tilastoissa ylivoimainen. Hän on antanut yhteensä 663 onnistunutta syöttöä viidessä ottelussa, mikä tarkoittaa 132,6 syöttöä per ottelua. Moisanderilla onnistuneita syöttöjä on 344 kappaletta ja onnistumisprosentti 84.

Kolmantena on myös Barcelona-pelaaja, laitapuolustaja Jordi Alba 315 syötöllään. Katalonialaisjoukkue hallitsee muutenkin listaa – kymmenestä kärjestä kuusi on heidän pelaajiaan.

Turkulaislähtöinen pelimies on ollut joukkueensa johtohahmoja europeleissä ja on ilahduttanut myös hyökkäyspäässä tekemällä maalin sekä Real Madridia että Manchester Cityä vastaan. Ajaxilla ei ole mahdollisuuksia Mestarien liigan jatkopeleihin, mutta voi päästä lohkokolmosena Eurooppa-liigan jatkopeleihin.


CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!