Liverpool-luotsi hehkuttaa talismaaniaan: "Hän oli pitelemätön"

Liverpoolin pelastajaksi tukkoisessa Newcastle ottelussa nousi mies, joka on syystä tai toisesta on ollut otsikoissa päivittäin kauden ensimmäisestä päivästä lähtien eli Luis Suarez.

Pelaa Anzhi-Liverpool Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 3,25 – 3,85
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Liverpool hakkasi päätä seinään Newcastlen puolustusmuurin edessä, mutta uruguaylaiskärki onnistui läpäisemään sen ja pelasti Liverpoolille pisteen 1-1-tasapeliottelussa sunnuntaina.

Joukkueen manageri Brendan Rodgers kiittelikin talismaaniaan, jolle maali oli liigakauden seitsemäs, ottelun päätyttyä.

– Hän on pitelemätön. Maali oli osoitus loistava osoitus henkilökohtaisesta taidosta, luotsi kuvailee tasoitusosumaa The Telegraph -lehdelle, missä Suarez ajoi maalille puolustaja kainalossaan ja ohitti nätisti maalivahdinkin.

”Coloccini oli turhautunut pelaamaan Luisia vastaan”

Liverpool-luotsin ylisti uruguaylaisen agitoineen Newcastle-puolustajaa Fabricio Coloccinia suorituksillaan, mikä johti argentiinalaisen ulosajoon hänen potkaistuaan Suarezia takaapäin.

– Coloccini ajettiin ulos, koska hän oli turhautunut pelaamaan Suarezia vastaan. Hän on loistava puolustaja, mutta Luis on nerokas ja provosoi puolustajia. Hänen liikkumisensa on maailmanluokkaa ja häntä vastaan on ollut mahdotonta pelata lähes jokaisessa ottelussa.

Liverpool tarvitseekin kärkensä huippuvirettä, kun se kohtaa ensin torstaina venäläisen Anzhin Eurooppa-liigan vieraspelissä ja viikonloppuna Chelsean Valioliigassa.

Pelaa Anzhi-Liverpool Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 3,25 – 3,85
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.