Onko tässä Manchester Unitedin seuraava manageri? – ”Hän todella odottaa sitä työtä”

Sapattivuotta valmennuksesta viettävä Pep Guardiola on kiinnostunut Manchester Unitedin luotsaamisesta, kirjoittaa The Sun -lehti.

Lehden mukaan Chelsean omistaja, venäläismiljardööri Roman Abramovich toivoo, että Barcelonassa menestystä niittänyt käskijä saapuisi lontoolaisseuraan. Guardiola näkee kuitenkin tilanteen toisin: hän haluaa Manchester Unitedin ruoriin, kunhan nykyinen manageri Alex Ferguson eläköityy.

Lehden mukaan vallanvaihto voisi tapahtua ensi tai sitä seraavana kesänä. Guardiola on kaiken lisäksi Fergusonin hyvä ystävä.

– Manchester Unitedin historia, hänen suhteensa Sir Alexin kanssa ja tapa, jolla seuraa on hoidettu viehättää Pepiä, Guardiolaa lähellä oleva lähde kertoo lehden mukaan.

ManU sopii Guardiolalle Chelseaa paremmin

Guardiolaa on viety Chelseasta potkut saaneen Roberto Di Matteon tilalle. Pestin nappasi Rafael Benitez, mutta vain loppukauden mittaisella kontrahdilla.

Voisiko Guardiola olla Chelsealla vaihtoehto ensi kesänä?

– Olisin yllättynyt, jos hänen menisi Chelseaan. Hän todella haluaa odottaa Unitedin työtä, vaikka se tarkoittaisi sitä, että hän joutuisi olemaan pidempään poissa pelin parista, lähde jatkaa.

Ferguson on luotsannut manchesteriläisryhmää vuodesta 1986 lähtien. Kun skotti astuu syrjään, voisi myös seuraajan kuvitella nauttivan suurta luottamusta ja uskollisuutta, varsinkin jos Ferguson on itse uuden managerin kartoituksessa mukana.

Chelseassa seurajohdon liipaisinsormi on herkempi. Tämän ovat saaneet kokea lukuisat managerit viime vuosina. Guardiola, joka on tottunut työrauhaan, näkee kenties Manchester Unitedin otollisempana työympäristönä.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️