PSG tarjoamassa David Beckhamille sopimusta? – "Haluan vielä yhden haasteen"

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

David Beckham pelaa seuransa Los Angeles Galaxyn kanssa vielä Pohjois-Amerikan MLS-sarjan mestaruusottelussa joulukuun ensimmäinen päivä, minkä jälkeen hänen sopimuksensa päättyy eikä hän aio jatkaa enää pelaamista seurassa.

– Haluan saada vielä yhden haasteen ennen urani loppua, BBC Sport siteeraa 37-vuotiasta vaparispesialistia.

Brittimedian mukaan pelaajalle on tarjottu sopimusta mm. Venäjältä, Kiinasta, Australiasta ja Japanista ja nyt BBC Sport kertoo, että Paris Saint Germain olisi tarjoamassa pelaajalle sopimusta. Beckhamin kerrottaan harkitsevan tarkkaan pelipaikkaa, koska hän haluaa varmasti saada vastuuta tulevassa joukkueessaan. Beckham aikoo miettiä joulukuun puoleen väliin asti vaihtoehtoja.

Beckham on pelannut nyt kuusi kautta Los Angelesissä, missä hänellä on mahdollisuus voittaa ensi viikolla toinen MLS-mestaruus peräjälkeen.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!