Real Madrid hävisi viikonloppuna yllättäen 0-1-lukemin Real Betisille. Barcelonan voitettua oman ottelunsa Levantea vastaan joukkueiden ero sarjassa on jo 11 pistettä.

Pelaa R. Madrid-A. Madrid NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,47 – 4,35 – 6,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Jos ei aivan vielä voida sanoa, että Realin mestaruushaaveet ovat lopullisesti karanneet, niin lähellä sitä tilannetta jo ollaan.

Joukkueen ympärillä on huhuttu milloin kenenkin välirikosta. Joko pelaajien ja päävalmentajan tai päävalmentajan ja seurajohdon välillä. Nyt espanjalainen keskikenttäpelaaja Xabi Alonso kumoaa julkisesti väitteet minkäänlaisista ongelmista eri tahojen välillä.

– Seura ja pelaajat ovat hänen takanaan ja uskon myös, että hänellä on myös Madridin fanien tuki takanaan. Hän on paras valmentaja, joka meillä voisi olla, urheilulehti Marca siteeraa Alonsoa.

– Nyt on marraskuu ja meidän pitää jatkaa uskomista itseemme. Jalkapallo voi heittää runsaasti yllätyksiä eteemme, mutta olemme itse ensimmäisiä kritisoijia, jos pelit eivät mene kuten pitää. Me pelaajat otamme kritiikin vastaan, ennen kaikkea jos se tulee valmentajalta.

Real kohtaa seuraavaksi sarjassa toisena olevan Atletico Madridin, joka pitkästä aikaa kantaa pääkaupungin ykkösjoukkueen manttelia.

– Atleticon menestys yllättää minua yhä vähemmän ja vähemmän. Se on loistava joukkue, jonka valmentaja käskee pelaajiensa hallitsemaan palloa. Ottelusta tulee kova.

Pelaa R. Madrid-A. Madrid NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,47 – 4,35 – 6,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!