Eurooppa-liigan E-lohkossa kohtaavat torstaina tasapisteissä olevat kärkijoukkueet Bayer Leverkusen ja Metalist Harkova. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen alkusyksystä Saksassa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Molemmat ovat varmistaneet jatkopaikan ja nyt taistellaan vielä lohkon ykkössijasta, mikä johtaisi todennäköisesti helpompaan vastustajaan, kun pudotuspelit alkavat keväällä. Leverkusenin päävalmentaja Sami Hyypiä odottaa jalat maassa ottelua ja uskoo siitä tulevan viihdyttävä.

– Vastustaja on vahva joukkueena ja yksilöinä. Molemmat joukkueet pitävät hyökkäävästä pelistä, joten ottelusta tulee mielenkiintoinen, Hyypiä kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Vastustajan luotsi Myron Markevich toivoo, että joukkueen hyökkääjät pystyisivät murtamaan saksalaisseuran nollan – joukkue ei ole vielä päästänyt maaliakaan neljässä edellisessä europelissä.

– Leverkusen on hyvässä tasapainossa ja heidän puolustuksensa on todella vahva, joten ottelusta ei todellakaan tule helppo. Toivon kuitenkin, että hyökkääjämme onnistuvat vihdoin maalinteossa.