Radamel Falcaon siirtokuviot jäihin? – ”Päätös kauden päätteeksi”

© Kuva: Getty Images

Atletico Madridin toimitusjohtaja Miguel Angel Gil Marin on kertonut, että seura tekee päätöksiä tähtihyökkääjä Radamel Falcaon tulevaisuuden suhteen vasta kauden päätteeksi.

Kerroimme sunnuntaina, että kolumbialaiskärki on yhdistetty siirtohuhuissa useisiin huippuseuroihin, esimerkiksi Manchester Cityn riveihin. Marinin mukaan tulevaisuudesta ei ole vielä keskusteltu, joten tammikuun siirtoikkuna taitaa tulla liian aikaisin.

– Sitoutumisemme häneen tarkoittaa sitä, että kauden päätteeksi päätämme, mikä on paras vaihtoehto molemmille puolille ja autamme häntä päätöksessä. Hän on ansainnut oikeuden päättää, Marin sanoi espanjalaiselle AS-sanomalehdelle.

– Tiedän, että hän viihtyy liigassamme, kaupungissa ja seurassamme.

Riskinotto kannatti

Falcao siirtyi elokuussa 2011 Portosta madridilaisseuraan. Valtava 40 miljoonan euron siirtosumma oli riskintekoa joukkueelta, mutta nyt on helppoa sano sen kannattaneen:

– Hankkiessamme hänet se oli erittäin suuri riski. Luojan kiitos kaikki meni hyvin. Ihmiset epäilivät häntä ja sitä summaa, jonka hänestä maksoimme.

– Luottamuksemme häneen on todistettu. Puhuimme hänen kanssaan ennen siirtoa. Olimme oikeassa pelaajan suhteen, niin ammattilaisena kuin henkilönä, Marin kehui lehden mukaan.