Ruotsin GIF Sundsvall -joukkuetta viime kaudet edustanut Patrick Rikama-Hinnenberg kertoi alkusyksystä, että on suuntaamassa muille maille vähäisen peliajan vuoksi, kun miehen sopimus seuran kanssa päättyy kauden päätteksi.

29-vuotias puolustaja siirtyi Sundsvalliin IFK Mariehamnista kaudeksi 2011, kun seura pelasi kakkostasolla Superettanissa. Viime kaudeksi seura nousi pääsarjaan ja suomalaisen peliaika jäi vähiin – hän pelasi vain kaksi ottelua avauksessa ja yhteensä kuudessa ottelussa reilu 200 minuuttia.

Nyt miehelle on tarjottu sopimusta Superettan-seurasta, jonka nimestä hän ei mainitse halaistua sanaa.

– Sain tarjouksen Superettanista, mutta saa nähdä mihin se johtaa. Tällä hetkellä se on ainoa konkreettinen tarjous, mies kertoi forzagif.se-sivustolle.

Vantaalaissyntyinen 29-vuotias Rikama edusti Suomessa IFK:ta kaudet 2007-10, Atlantista kaudet 2005-06 ja HJK:ta 2004.