Joensuulainen JIPPO vahvistaa rivejään nigerialaisella Samuel Chidillä. 22-vuotias ja 184-senttinen pelaaja tuo tarvittavaa voimaa hyökkäyspäähän ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Chidi pelasi kaksi edellistä kautta Kakkosen FC Atlantiksessa, josta tiedotettiin virheellisesti viikonlopun aikana, että pelaaja olisi siirtymässä Veikkausliiga-seura MYPA:aan. Viime kaudella mies paukutti seuran paidassa kymmenen maalia. Kaudella 2010 mies pelasi Ykköstä RoPS:n paidassa ja teki 12 ottelussa kolme maalia.

– Hän on nuori hyökkääjä, joka tarvitsee uuden vaihteen uralleen Suomessa. JIPPO on oikea paikka Chidille lyödä itsensä läpi ykkösen tasolla, toteaa päävalmentaja Jarmo Korhonen seuran kotisivuilla.

– Olemme seuranneet Chidiä ja yritimme saada hänet jo loppukaudelle viime kesänä. On hyvä, että hän on jo pelannut muutaman kauden Suomessa ja tietää pelin hengen täällä.

Parilla viime kaudella JIPPO:n maalintekovastuun kantoi pitkälti Ariel Ngueukam, joka iski 17 maalia 34 otteluun. Mies siirtyi jo kesken viime kauden Veikkausliigaan FC Lahden joukkueeseen, missä syntyi peräti seitsemän osumaa yhdeksässä ottelussa.

Seura tiedottaa keskiviikkona 5.12. seuraavasta hankinnasta.