Viime kauteen uransa JJK-kapteenina päättänyt Juha Pasoja jatkaa seuran organisaatiossa apuvalmentajana ja toimii päävalmentaja Kari Martosen apuna. Valmennustiimissä on nyt neljä miestä, joka takaa paremman kokonaiskuvan joukkueesta.

– ”Martsi” voi nyt keskittyä suurempiin linjoihin, kun ei tarvitse aivan jokaiseen yksityiskohtaan keskittyä. Kun saimme Luhdan Antinkin mukaan remmiin, on harjoituksissa aina neljä valmentajaa paikalla – ja kolme silmäparia tarkastelemassa muita pelaajia silläkin välin, kun Särkän Jori keskittyy maalivahteihin, 224 liigapeliä pelannut noviisivalmentaja kertoo JJK:n kotisivuilla.

Pasoja uskoo, että toissa kaudella pronssia saanut, mutta viime kaudella liigassa alisuorittanut ryhmä on jälleen kärkikahinoissa tulevalla kaudella uudistusten ansiosta.

– Tuntuu, että nyt meillä on kasassa sellainen valmennusryhmä, jolla saadaan todella tuettua pelaajien kehittymistä. Pystymme antamaan pelaajille parempaa palautetta – niin treenien aikana kuin niiden jälkeenkin, samoin kuin peleistä.

Pasoja, entisenä keskuspuolustajana, uskoo pystyvänsä tuomaan uutta näkemystä juuri tälle osa-alueelle.

– Olen pelannut kaikkien puolustajiemme kanssa ja tunnen jätkät – tiedän, mitä he kentällä tekevät. Se helpottaa heidän opastamistaan kentän reunaltakin.