Valioliiga-seura Newcastle United on lähtenyt kovin panoksin hankkimaan vahvistuksia loppukaudeksi. Viime kaudella pitkään jopa Mestarien liigan paikassa kiinni ollut pohjoisenglantilaisseura on tällä kaudella taistelemassa putoamista vastaan.

Joukkueen manageri Alan Pardew’n viime vuosien hankinnat Ranskasta on saanut jatkoa, kun alkukuusta joukkueeseen liittyi Ranskan maajoukkuepuolustaja Mathieu Debychy ja tiistaina toinen maajoukkuemies Mapou Yanga-Mbiwa seurasi perässä.

BBC:n mukaan myös Bordeaux-hyökkääjä Yoan Gouffran kertoi Twitter-tilillään tekevänsä seuran kanssa sopimuksen keskiviikkona ja Nancyn puolustaja Massadio Haidaran sopimus on myös allekirjoitusta vaille valmiina.

”Tämä alkaa olla jo naurettavaa”

Newcastlen brittihyökkääjä Sammy Ameobi on tilanteesta kuin puulla päähän lyöty ja kommentoi tapahtui Twitter-tilillään.

– Pitää alkaa kehittämään ranskan taitojani, koska tämä alkaa olla jo naurettavaa, Ameobi sanaili.

Joukkue myi juuri ykköshyökkääjänsä Demba Ban Chelseaan, mutta tuoreet hankinnat takaavat vastuunottajia laajemmalta rintamalta.

Sarjassa vain kaksi pistettä putoajan paikasta oleva Newcastle kohtaa samoilla sijoituksilla majailevan Aston Villan viikonloppuna.