RoPS:n riveissä on tällä hetkellä kolme testipelaajaa. Päätöksiä miesten jatkon suhteen ei ole tehty.

RoPS nappasi lauantaina harjoitusottelussa voiton Ruotsin kolmannella sarjaportaalla pelaavasta IFK Luleåsta maalein 5-1. Testipelaajista Ville Saxman ja Janne Turpeenniemi pelasivat koko ottelun. Mika Hänninen pääsi tositoimiin toiselle jaksolle.

– Näemme Villen mielellään isolla kentällä. Hallimme on pieni. Katsomme asiaa rauhassa, se on rehellistä molemmin puolin. Emme tee vielä isompia johtopäätöksiä. Ville pelasi kuten muukin joukkue hyvällä ilmeellä, ei voi moittia, valmentaja Vesa Tauriainen kommentoi Veikkausliigan nettisivuilla.

Saxman olisi halukas jäämään:

– Olen kyllä viihtynyt täällä ja jäisin mielelläni joukkueeseen, keskikenttäpelaaja sanoo seuran verkkosivujen ja Lapin Kansan mukaan.

Janne Turpeenniemen tilanne on myös auki:

– Katsomme myös Jannen tilanteen rauhassa. Hänen ”ongelmansa” on, että meillä on paljon puolustuspelaajia. Hyvät puolustajat kiinnostavat kuitenkin totta kai, Tauriainen pohtii.