Barcelonan toppari Gerard Piquen mielestä Zlatan Ibrahimovic ja Mario Balotelli ovat molemmat mainettaan mukavampia pelimiehiä.

Balotelli ja Ibrahimovic ovat aiheuttaneet kohuja seurajoukkueissaan erilaisten sattumusten kautta. Media on muistanut tarttua näihin tapauksiin, mikä on Piquen mielestä hiukan vääristänyt todellista kuvaa pelaajista:

– Tiedän, että Ibrahimovic ja Balotelli ovat mukavia poikia ja heidän kanssaan on hauska jutella ja pelata, Pique kertoi Sky Sport 24:lle.

– Media usein luo hahmoja, joita ei ole olemassa. Kun Ibra oli täällä Barcelonassa, hän osoittautui hyväksi tyypiksi ja ihailtavaksi pelaajaksi.

Ibrahimovic joutui Kataloniassa ollessaan sivuraiteille luotsi Pep Guardiolan kanssa.

– Totta kai, suhde valmentajan ja pelaajan välillä oli aina mutkikas. Jalkapalloilija haluaa pelata kaiken aikaa, ja kun toive ei täyty, silloin ongelmat nousevat, Pique pohti ja lisäsi, että hän uskoo kaksikon olevan tyytyväisiä nykyisissä haasteissaan.

Ibrahimovic paukuttaa nykyään maaleja ranskalaisessa PSG:ssä. Guardiola ottaa ensi kaudella haltuunsa saksalaisjätti Bayern Münchenin.