Chelsean sopimuspelaaja, mutta West Bromwich Albionissa koko kuluvan kauden lainalla oleva Romelu Lukaku toivoo saavansa jatkaa myös ensi kauden birminghamilaisseurassa.

19-vuotias belgialaishyökkääjä on iskenyt 12 valioliigamaalia, mikä on parempi saldo kuin yhdenkään Chelsean pelaajan. West Bromwich on ollut kauden yllättäjiä ja on parhaillaan sarjassa peräti seitsemäntenä.

– En tiedä, mitä Chelsea tekee kohdallani. Minun pitää käydä keskustelu, kuinka luoda ura siellä. Siellä on monta fiksua ihmistä ja he ovat nähneet kuinka hyvin pelaan, miestä siteerataan tribalfootball-sivustolla.

– Tapaan seuran edustajia kymmenen päivän välein. Joskus he tulevat luokseni ja kertovat, missä haluavat minun kehittyvän ja jos palaan, mitä minun pitää hallita Chelsea-pelaajana. Olen 19-vuotias, joten voin parantaa vielä paljon. He saattavat ajatella, että tarvitsen vielä vuoden muualla tai sitten eivät. Minulla on joka tapauksessa hyvät välit seuraan.

Kauden parhaat maalintekijät Chelsea-paidassa ovat olleet Frank Lampard (11) ja Juan Mata (10). Mukaan on laskettu vain Valioliiga-osumat.