Huippuseurojen niskaan kylmää vettä Neymar-jahdissa

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Brasilialaisseura Santosin varapuheenjohtaja Odilio Rodrigues kumoaa huhuja, joiden mukaan joukkueen ykköstähti Neymar olisi tehnyt jo sopimuksen FC Barcelonan kanssa. Seura vahvistaa puolestaan aloittaneensa jatkosopimusneuvottelut 20-vuotiaan taiturin kanssa.

Pelaajan on toivottu siirtyvän Eurooppaan ja näyttämään todellisen tasonsa huippusarjassa, mutta mies on aiemmin puhellut haluavansa pysyä kotimaassaan siellä vuonna 2014 pidettäviin MM-kisoihin asti, mihin asti miehen nykyinen kontrahti on tehty.

– Seuran johto on päättänyt, että pyrimme jatkamaan Neymarin sopimusta edelleen vuoden 2014 yli ja teemme työtä sen eteen. Olemme avanneet keskusteluyhteyden hänen isänsä, joka toimii miehen agenttina, kanssa. Hän kiistää mediassa liikkuneen tiedon, että pelaajalla olisi jo esisopimus Barcelonan kanssa ja uskomme häntä, Sky Sports siteeraa Rodriguesia.

Tekemällä jatkosopimuksen virtuoosinsa kanssa Santos varmistaa ainakin sen, että sitten kun Neymar lähtee, seura saa hänestä kelpo korvauksen. Huhuissa mm. Manchester City, Barcelona, Real Madrid sekä Bayern München taistelevat miehestä sitten, kun tämä siirtyy vihdoin on valmis siirtymään eurokentille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!