KuPS:lla hiottavaa illan otteluun: ”Hyökkäyspeli monipuolista, puolustuspelissä vaikeuksia”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura jatkaa Liigacupin otteluitaan keskiviikkona Vaasassa VPS:ää vastaan Botnia-halliassa. KuPS johtaa lohkoaan tasapisteissä RoPS:n ja Jaron kanssa. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuitenkin jo kolme ottelua, kun kaksi muuta ovat esiintyneet vain kahdesti. Perää lohkossa pitää kolmesta kamppailusta vain pisteen saanut VPS.

KuPS:lla on allaan 0-1-tappio viime lauantailta Pietarsaaresta. Vaikka siinä jäätiin maaleitta on hyökkäyspeli ollut joukkueen paras osa-alue, toisin kuin puolustus.

– Talven otteluissa hyökkäyspelimme on ollut hyvää ja monipuolista, puolustuspelissä on sen sijaan ollut jonkin verran vaikeuksia. Hyvään pelin tasapainoon pitäisi päästä ja sitä kautta se hyvä lopputuloskin sitten tulee, KuPS-valmentaja Esa Pekonen kertoi KuPS:n tiedotteessa.

– Edellisessä ottelussa VPS:ää vastaan oli avoimet ovat, nyt varmaan on tarkempi ottelu, Pekonen viittaa Liigacupin heiltä avanneeseen 4-1-voittoon tammikuussa.

Keskikenttäpelaajat Aleksi Paananen ja Miikka Ilo ovat jälleen mukana joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Maalivahti Joonas Pöntinen on palaamassa hyvää vauhtia pelikuntoon, tänään hän ei kuitenkaan vielä pelaa.

Hyökkääjä Dudu on huilivuorossa. A-nuorten puolustajat Juuso Korhonen ja Jerry Nissinen sekä maalivahti Juuso Auvinen matkaavat joukkueen jäseninä Vaasaan.

Samaan aikaan Rovaniemellä RoPS isännöi Jaroa. Ykköslohkossa FC Lahti ja TPS kohtaavat Lahden kisapuistossa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.