PSG-luotsi uskoo: ”David Beckham auttaa meidät mestaruuteen”

Sunnuntaina todennäköisesti debyyttinsä Paris Saint Germainin paidassa tekevä David Beckham on joukkueen päävalmentajan Carlo Ancelottin mielestä viimeinen palapelin osa, joka ratkaisee Ranskan liigan mestaruuden joukkueen hyväksi.

– Jokainen joukkueesta on keskittynyt voittomaan mestaruuden ja Beckham auttaa meitä saavuttamaan sen, BBC Sport siteeraa Ancelottin ottelun edeltävää lehdistötilaisuutta.

Beckham päätti kuuden vuoden USA:n pestinsä MLS-sarjan mestaruuteen joulukuun alussa LA Galaxyssä. Mies teki tammikuun lopuksi sopimuksen pariisilaisseuraan ja on ollut mukana harjoituksissa vasta viikonpäivät.

Mies on kuitenkin jo siinä kunnossa, että mies on mukana PSG:n pelaajaryhmässä, joka kohtaa Marseillen kärkiottelussa.

– Beckham on hyvässä kunnossa, ammattimainen ja iloinen, että saa olla täällä. Hänellä on ollut mahtava ura ja hän ansaitsee mahdollisuuden täällä. Olen aina pitänyt häntä mahtavana henkilönä ja pelaajana.

Mediassa on puhuttu 37-vuotiaan ja uransa ehtoopuolella olevan keskikenttäpelaajan viiden kuukauden sopimuksen olevan pikemmin markkinointia kuin pelillinen valinta, mutta Ancelotti vakuuttaa miehen kykyjen kentällä merkinneen eniten.

– Hän auttaa meitä. Hänen syöttöjensä laatu on fantastinen, hänellä on kokemusta ja hänen asenteensa harjoituksissa auttaa myös muita. Hän on sama pelaaja, jonka tunsin Milanissa, Ancelotti viittaa Beckhamin lainakomennukseen italian suurseurassa USA:n talvitauon aikana vuonna 2009.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.