TPS:lle ikäviä uutisia

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n pelaajista sekä Aleksi Ristola että Duarte Tammilehto joutuvat jättämään perjantaisen paikallisottelun väliin.

Molemmilla pelaajilla on nilkkavaivoja, jotka tulivat viime viikon ottelussa FC Lahtea vastaan. Ristola sekä Tammilehto saivat ottelussa taklauksen alaraajoihin, mikä aiheutti molemmilla pelaajilla nilkan pahan vääntymisen.

– Kumpikaan ei pysty pelaamaan perjantaina Interiä vastaan, mutta toivotaan, että seuraavassa matsissa Aleksi ja Duarte olisivat jo mukana, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa seuran verkkosivuilla.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Edellinen artikkeliHJK jatkoi puhdasta saldoaan Liigacupissa – katso kooste murskavoitosta!
Seuraava artikkeliPSG-luotsi ällistyi: ”UEFA:n päätös täysin käsittämätön”