Bayern-pomo lyttää seuran ex-luotsin: ”Louis van Gaal luulee olevansa jumalan isä”

© Kuva: Getty Images

Bayernin seurajohtaja Uli Hoeness on avannut sanaisen arkkunsa seuran entistä päävalmentajaa Louis Van Gaalia vastaan. Hollantilainen valmensi seuraa vuosina 2009-2011 ja päätti ajanjaksonsa potkuihin seuran jäätyä jälkimmäisenä kautena mestaruustaistelun ulkopuolelle. Nykyään Van Gaal on Hollannin maajoukkueen päävalmentaja.

Hoenessin purkauksen taustalla on Van Gaalin väite, että Bayernin nykyinen menestys johtuu hänen työstään seurassa ja pitää ensi kaudeksi valmennusvastuun ottavaa Pep Guardiolaa hyvänä valintana, koska hän toimii hollantlaisen luoman ideologian mukaisesti.

– Vain Van Gaal voi sanoa jotain tuollaista. Hän ei kuvittele olevansa jumala, vaan jumalan isä. Hän oli maailmassa jo ennen kuin se oli edes olemassa, Hoeness kommentoi ex-alaistaan.

– Van Gaal on hyvä valmentaja, joka siivosi Jürgen Klinsmannin jättämän (negatiivisen) perinnön. Se on hänen roolinsa Bayernin kehittämisessä, ei sen enempää. Eikä hänellä ollut minkäänlaista rooli Guardiolan palkkaamisessa.

Van Gaal johdatti Bayernin liiga- ja cup-voittoon kaudella 2009-10. Joukkue eteni myös Mestarien liigan finaaliin, mutta hävisi sen Interille keväällä 2010.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.