Bayern-pomo Uli Hoeness kertoi yksityiskohtia siitä, kuinka joukkue nappasi tulevaksi päävalmentajakseen valmentajakunnan kuumimman nimen Pep Guardiolan.

Viime kauden päätteeksi Barcelonan jättänyt Espanjalainen viettää sapattivuottaan New Yorkissa. Bayernin pestinsä hän aloittaa ensi kesänä.

– Menin New Yorkiin ja tapasin hänet henkilökohtaisesti 18. joulukuuta hänen kotonaan lähellä Central Parkia. Olimme kuin samaa perhettä 30 sekunnin jälkeen, Marca-lehti siteeraa Hoenessiä.

– Minulla oli sopimus mukanani ja noin kahden tunnin päästä hän kysyi: allekirjoitanko sen nyt heti?nSanoin, että se olisi loistava idea. Ja hän allekirjoitti sen sillä seisomalla.

Saksan liigaa ylivoimaisesti johtava Bayern eteni pienen yskähdyksen saattelemana Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon. Tavoitteena on tietenkin kirkastaa viime kauden finaalitappio.

Bayernin vahvan miehen mukaan pahimmista kilpakumppaneista Barcelonasta tai Real Madridista vain harva mahtuisi heidän ykkösmiehistöönsä.

– Espanjalaispelaajista varmaan Andres Iniesta, Jordi Alba, mutta meillä itselläänkin on erittäin hyviä pelaajia. Uskon, että vain 1-2 Barcelonan ja Real Madridin pelaajaa mahtuisi avauskokoonpanoomme.