Huuhkajat nappasi vieraskentällä Luxemburgista voiton maalein 3-0 yksipuolisen esityksen jälkeen.

Huuhkajien ensimmäisestä osumasta vastasi Alexander Ring, joka osui ensimmäisen jakson lopussa. Ring ja Kasper Hämäläinen pelasivat seinäsyötön rangaistusalueen rajalla, minkä jälkeen Ring murtautui rohkeasti kahden puolustajan ohi ja laittoi pallon pussiin.

Vierailijat onnistuivat jälleen 49. minuutilla. Hämäläinen hankki Suomelle pilkun, jota asettui ampumaan toisella jaksolla sisään vaihdettu Mikael Forssell. Forssell sijoitti pallon varmasti alakulmaan. Forssell oli lähellä tehdä toisenkin maalin, mutta isäntien veskari veti tuolloin taistelussa pitemmän korren.

Ottelun loppulukemat puski Joona Toivio 90. minuutilla Riku Riskin antamasta kulmapotkusta. Toivio oli unohtunut vapaaksi etutolpalle, eikä miehellä ollut vaikeuksia hyödyntää paikkaa.

Huuhkajat hallitsivat ottelua mielensä mukaan heti ensivihellyksestä lähtien, ja suomalaiset pääsivät toden teolla harjoittelemaan puolustuksen murtamista.

Luxemburg ei ottelussa juuri maalipaikoille päässyt. Toisella jaksolla sisään vaihdettu Lukas Hradecky joutui tosin kerran näyttämään parastaan, kun hän torjui komeasti alakulmaan suuntautuneen vedon.

Huuhkajien ottelut jatkuvat kesäkuussa MM-karsintaottelulla Valko-Venäjää vastaan.

Kuka oli kentän kuningas? Katso tästä linkistä SuomiFutis-sivuston toimituksen antamat arvosanat kullekin suomalaispelaajalle ottelusta.