Pietarsaaren Jaron keskuspuolustajan Hugo Mirandan loukkaantuminen ei ollut pelatyn vakava ja viimeisimmän tiedon mukaan akillesvamma ei vaadi leikkausta, seura tiedottaa kotisivuillaan.

Mies on kuitenkin alustavan arvion mukaan 2-3 kuukautta sivussa. Pienillä resursseilla etenevän seuran loukkaantumistilanne on ongelmallinen (uutinen), minkä vuoksi seura joutuu muuttamaaan suunnitelmiaan.

– Loukkaantumistilanteen vuoksi jouduimme muuttamaan suunnitelmia. Etsimme nyt ensisijaisesti topparia ja mahdollisesti myös laitapelaajaa. Meillä on ehdokkaita ja olemme koko ajan yhteydessä heihin, joukkueenjohtaja Jukka Karjalainen kertoo.

– Tarkoituksena olisi että saisimme ne tänne testiin mahdollisimman pian, jotta näkisimme heitä myös peleissä.

Jaro pelaa harjoitusottelun Ykkösen kärkiseuroihin ensi kaudella kuulunevan SJK:n kanssa 22. maaliskuuta ja 28. päivä AC Oulua vastaan vieraissa. Huhtikuussa joukkue on mukana Suomen cupissa ja Veikkausliiga pyörähtääkin käyntiin jo 13. huhtikuuta.