Liverpoolin talismaani, Valioliigan maalipörssiä 22 maalilla johtava Luis Suarez vihjaa, että hän olisi halukas jopa vaihtamaan maisemaa kauden päätteeksi, koska englantilaisseura on jälleen jäämässä ulos Mestarien liigaan oikeuttavilta paikoilta.

Mies vihjaakin Uruguayn maajoukkuereissun yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa olevansa avoin tarjouksille, jos Mestarien liigassa vuosi toisensa jälkeen pelaava joukkue tulee koputtelemaan ovelle.

– Liverpool on eliittijoukkue ja viihdyn täällä hyvin. Jalkapallossa ei koskaan tiedä. Pelaajalla on halu olla mukana korkeimmalla tasolla, olla mukana huippujoukkueessa, Soccerway.com siteeraa Suarezia.

– Jos joku toinen joukkue tulee koputtelemaan ovelleni, missä on suurempi mahdollisuus kilpailla kansainvälisellä huipulla, he ovat tervetulleita. Kuuntelisin heitä nähdäkseni haluanko vaihtaa maisemaa tai en.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers on avainasemassa: Saako hän vakuutettua Suarezin, että nousu jatkuu ja Liverpool taistelee jo ensi kaudella sarjan kärkisijoista?