Luis Suarez vihjailee lähtöhaluistaan: ”Kuuntelen tarjouksia”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liverpoolin talismaani, Valioliigan maalipörssiä 22 maalilla johtava Luis Suarez vihjaa, että hän olisi halukas jopa vaihtamaan maisemaa kauden päätteeksi, koska englantilaisseura on jälleen jäämässä ulos Mestarien liigaan oikeuttavilta paikoilta.

Mies vihjaakin Uruguayn maajoukkuereissun yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa olevansa avoin tarjouksille, jos Mestarien liigassa vuosi toisensa jälkeen pelaava joukkue tulee koputtelemaan ovelle.

– Liverpool on eliittijoukkue ja viihdyn täällä hyvin. Jalkapallossa ei koskaan tiedä. Pelaajalla on halu olla mukana korkeimmalla tasolla, olla mukana huippujoukkueessa, Soccerway.com siteeraa Suarezia.

– Jos joku toinen joukkue tulee koputtelemaan ovelleni, missä on suurempi mahdollisuus kilpailla kansainvälisellä huipulla, he ovat tervetulleita. Kuuntelisin heitä nähdäkseni haluanko vaihtaa maisemaa tai en.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers on avainasemassa: Saako hän vakuutettua Suarezin, että nousu jatkuu ja Liverpool taistelee jo ensi kaudella sarjan kärkisijoista?


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS