Perparim Hetemaj ei intoile Xavin poissaolosta: ”Jauhavat peliä samalla tasolla”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi kohtaa perjantaina Espanjan MM-karsintapelissä. Isännät mediatietojen mukaan lepuuttaa Barcelonan maestroa Xavia pikkuvaivojen vuoksi, mutta Huuhkajien keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj ei koe, että tästä saataisiin juuri mitään etua.

– Ei se tuo. Xavi nimenä on ehdottamasti maailman huippua, mutta heillä on niin kovia pelimiehiä, että pystyvät jauhaamaan peli samalla tasolla, Hetemaj kertoi Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

– Nostaisin Andres Iniestan joukkueen parhaimmaksi pelaajaksi. Yleensä olen pelannut vasemmalla ja hän enemmän vasemmalla, niin ei me kovin paljoa törmätä. Ehkä hyvä niin.

Suurta ennakkosuosikkia vastaan ei voi lähteä haastamaan kuin yhdellä tapaa.

– Samalla tavalla lähdetään, miten kaikki, ainakin melkein, lähtevät heitä vastaan. Tiivis puolustus ja nopeat vastaiskut.

– Ollaan käyty nyt vähän läpi heidän hyökkäämistä ja omaa puolustamista. Ennen peliä mietitään vielä omaa hyökkäämistä. Kova joukkue ja varmasti meidän minimoida virheemme yksilö- ja joukkuetasolla, jos halutaan tulosta.

Espanja-Suomi MM-karsintaottelu pelataan perjantaina Gijonissa klo 21.45 alkaen. Ottelu televisioidaan suorana lähetyksenä YLE TV2-kanavalla klo 21.00 alkaen.

Katso tästä Hetemaj’n haastattelu kokonaisuudessaan.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?