Schalke nappasi lauantaina Bundesliigassa komean kotivoiton Dortmundista maalein 2-1.

Gelsenkircheniläiset vastasivat ensimmäisen jakson molemmista osumista. Maalit iskivät Julian Draxler sekä Klaas-Jan Huntelaar.

Tunnin kohdalla Dortmund nousi ottelussa maalin päähän Robert Lewandowskin sijoitettua pallon verkkoon.

Schalken vire Bundesliigassa näyttää kääntyvän, sillä voitto oli joukkueelle jo kolmas perättäinen.

Pukki tuhlaili

Huntelaarin ilta synkkeni toisen jakson alussa, kun hollantilainen vaihdettiin kentältä pois loukkaantumisen vuoksi (lue lisää asiasta tästä). Kärkimiehen tilalle vaihdettiin Teemu Pukki 54. minuutilla.

Pukki sai ottelussa mahdollisuutensa maalintekoon. Ensimmäinen Pukin paikoista aukeni, kun Schalke pääsi hyökkäämään kahdella yhtä vastaan. Suomalaisen haltuunotto tilanteessa oli kuitenkin heikko, ja veskari ehti ajoissa peittämään Pukin yrityksen.

Pukki sai toistamiseen mahdollisuuden viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Hyökkääjä pääsi ohjaamaan etutolpalta palloa maaliin Jefferson Farfanin syötöstä, mutta yritys meni aavistuksen verran maalipuiden ohi.