Barcelona saa tärkeitä miehiä mukaan tiistain PSG-kamppailuun

© Kuva: Getty Images

FC Barcelona sai tiistain Paris Saint Germain ottelun alla hyviä uutisia sairastuvalta, kun keskikentän maestro Xavi sekä maaottelussa Suomea vastaan loukkaantunut laitapuolustaja Jordi Alba ovat pelikunnossa Pariisissa pelattavaan otteluun.

Molemmat pelaajat olivat poissa viikonlopun Celta Vigo -ottelusta, mutta olivat mukana Tito Vilanovavetämissä suljetuissa joukkueharjoituksissa sunnuntaina.

Ykkösvalmentaja luotsaa tiistaina joukkuetta kentän laidalta ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen. Mies palasi viime viikolla USA:sta, missä hän oli hoidettavan sylkirauhassyövän vuoksi.

PSG puolestaan sai viime viikolla hyviä uutisia, kun tähtipelaaja Zlatan Ibrahimovicin ensimmäisessä Valencia-ottelussa saama pelikielto lyhennettiin yhteen otteluun ja mies pääsee mukaan tiistain kamppailuun.