Galatasaray lähtee haastamaan Real Madridia Mestarien liigan puolivälierissä. Avausosa pelataan keskiviikkona Espanjassa ja tuskin mikään isäntien pelissä tulee yllättämään turkkilaisseuran kokenutta valmentajaa Fatih Terimiä.

– Emme pelaa vain yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan, vaan myös seuraa, missä on maailman ehdoton huippuvalmentaja, Terim kehuu Marca-lehdelle Realin vastapariaan Jose Mourinhoa.

– Realista ei ole paljon kerrottavaa. Jopa kuusivuotiaat tietävät kuinka Real pelaa. He sekä Barcelona ovat kaksi parasta seuraa maailmassa ja onnistuvat näyttämään sen lähes jokaisessa ottelussaan.

Terim mukaan sen lisäksi, että hän on ottelun alla erityisesti tarkkaillut vastustajan peliä, seuraa hän Real Madridin otteita muutenkin tarkasti.

– Katson aina heidän pelejään. Se on älykkäin tapa kehittää itseään valmentajan. Viime viikolla esimerkiksi katsoin kuusi tai seitsemän heidän otteluvideotaan.

Galatasarayn toiveena on kahden entisen Mourinhon suojatin Didier Drogban sekä Wesley Sneijderin huippuesiintymiset. Miehet eivät kuitenkaan ole täydessä kunnossa, koska molemmat olivat ennen tammikuun siirtoaan pitkään sivuissa tosipeleistä.

– Drogba mm. on pelaaja, joka pystyy ratkomaan pelejä itsekseen.. Tilanne ei ole ideaali, koska molemmat olivat pitkään pelaamatta. Olisi upeaa, jos he olisivat 100-prosenttisia, mutta en valita nykytilanteestakaan.