JJK – Vaikea kausi tiedossa

Viime kaudella JJK taisteli sarjassa yhdeksänneksi. Tänä vuonna sijoitus putoaa parin pykälän verran ja ryhmä löytyy kauden päätteeksi sijalta yksitoista, arvioi SuomiFutis-sivuston toimitus.

JJK selvitti tiensä Liigaucpin finaaliin, missä se kuitenkin taipui FC Lahdelle. Joukkue on heikentynyt viime kaudesta, sillä lähtijöitä ovat tulleet paikkaamaan vain uraansa taas jatkava Anssi Virén sekä nuori Santeri Ahola. JJK:n valmennusosasto on puolestaan vahvistunut, mutta vielä tässä vaiheessa on epäselvää, heijastuuko tämä sarjataulukkoon.

JJK:n pelaajarunko on kovin kapea, eikä penkiltä löydy montaakaan potentiaalista haastajaa avauksen miehille. Onko ryhmässä tarpeeksi positiivista kilpailua? Jotkut loukkaantumiset esimerkiksi maalivahtiosastolla tai hyökkäyspäässä olisivat seuralle suorastaan katastrofaalisia, sillä korvaavia vaihtoehtoja ei juuri ole.

Kysymysmerkki tässä kohtaa on, löytyykö joukkueen hyökkäyspäästä tarpeeksi ratkaisuvoimaa. Lisäksi, jos puolustus vuotaa viimevuotiseen malliin, kettupaidoille ei voi ennustaa menestyksekästä kautta.

Katso kuvagalleriasta, keihin jyväskyläläisseuran pelaajiin katse kannattaa kohdistaa alkavalla liigakaudella SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä.

JJK taistelee liigan häntäpäässä kaudella 2013. Joukkue sijoittuu SuomiFutis-sivuston Veikkausliiga-rankingissa sijalle yksitoista. Kaikkien joukkueiden sijoituksen näet täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.