Huuhkaja-pakki Jukka Raitalan hyvä kevät Hollannissa jatkui. Mies putosi syksyllä pelaavasta kokoonpanosta, mutta on kevätkauden mittaan ollut Heerenveenin vakiomies avauksessa.

Raitala pelasi taas täydet minuutit, kun joukkue kaatoi Willem II:n 3-2-lukemin. Ottelun sankari oli kaksi maalia iskenyt Heerenveenin islantilaishyökkääjä Alfred Finnbogason, joka teki kaksi maalia. Jälkimmäinen osuma oli voittomaali rangaistuspotkusta 84. minuutilla.

Heerenveen palasi näin voittokantaan yhden tappion jälkeen ja joukkue on nyt voittanut peräti kuusi ottelua seitsemästä viimeisestä. Heerenveen on sarjassa nyt seitsemäs ja on mukana taistelussa Eurooppa-liigan paikoista. Hollannissa sijat 5-8 pelaavat pudotuspelin viimeisestä paikasta Eurooppaan ensi kaudeksi.