MYPAn päävalmentaja Toni Korkeakunnas: ”Päähuomio on jälleen omassa tekemisessämme”

© Kuva: Juha Tamminen

MYPA jatkaa liigapisteiden saalistamista tänään sunnuntaina kotonaan, kun vastaan asettuu Kymenlaakson Sähkö Stadionin nurmella Turun Inter.

MYPAn startti KuPSia vastaan toi tasapelin.

– Peli oli juuri niin valmista kuin pre-seasonin perusteella saattoi odottaakin. Saimme luotua maalipaikkoja riittävästi, ja eiköhän se viimeistelykin pikkuhiljaa parane. Meillä on kuitenkin monta pelaajaa, jotka osaavat todistetusti tehdä maaleja, MYPAn päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo seuransa verkkosivuilla.

– Ennen Inter-ottelua olemme keskittyneet lähinnä pelinopeuden parantamiseen ja kehittämiseen. Päähuomio on jälleen omassa tekemisessämme. Inter pelaa ehkä enemmän maata pitkin kuin KuPS ja laidoilla on enemmän liikettä, mutta nämä eivät ole radikaaleja eroja.

Korkeakunnasksen kommentteja lisää MYPAn verkkosivuilla.

MYPA kohtaa Interin Kymenlaakson Sähkö Stadionilla sunnuntaina kello 18.30 alkaen.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?