Tämän tähden Zidanekin nostaa jo Ronaldon ja Messin rinnalle: ”Hän on uniikki”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Real Madridissa nykyään jalkapallojohtajana toimiva Zinedine Zidane on liittynyt walesilaisvirtuoosi Gareth Balen ihailijoihin. Entinen maailmantähti uskoo, että Bale on lähestymässä Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon tasoa.

Huippusuoritusten saattelemana mies on tietenkin linkitetty myös aivan jalkapallomaailman ykkösseuroihin, kuten Realiin ja FC Barcelonaan.

– Pelaaja, joka on tällä kaudella tehnyt minuun suurimman vaikutuksen, ei pelaa Mestarien liigassa. Hän on Eurooppa-liigaa Tottenhamin kanssa pelaava Gareth Bale, kolme kertaa vuoden pelaajan palkinnon eli Ballon d’Orin voittanut ranskalainen kertoi Marca-lehdelle.

– Häntä ei voi verrata muihin, hän on uniikki. Hän saa asiat näyttämään helpoilta ja hänen nopeutensa on pelote. Hän varsinkin kiihdyttää vauhtiin todella nopeasti ja on täydessä vauhdissa jo pienessä tilassa. Näiden ominaisuuksien lisäksi hän on myös teknisesti erinomainen.

Walesilaisen on iskenyt tällä kaudella 17 maali Valioliigassa ja mies on yhtenä tärkeänä tekijänä ollut nostamassa Tottenhamia sijoille, mikä oikeuttaisi Mestarien liigan paikkaan ensi kaudeksi. Kausi toki on vielä kesken. Zidane on miehen ehtinyt muutamaan kertaa nähdä elävänä ja varmasti useamman kerran television välityksellä.

– Hän on todellakin tehnyt vaikutuksen. Olen nähnyt hänet kaksi tai kolme kertaa elävänä, mukaan lukien äskettäin Lyonia vastaan. Se ei ollut häneltä paras peli, mutta jokainen kerta kun hän saa pallon, pystyy hän yllättämään.

– Hän ei ole vielä kahden muun (Ronaldon ja Messin) tasolla, mutta hän on erilainen pelaajatyyppi. Henkilökohtaisesti ajattelen, että hän on todella lähellä näiden tasoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!