Chelsea-tähti haluaa oppia ManU:lta: ”He voittavat huonollakin pelillä”

© Kuva: Getty Images

Chelsea otti sunnuntaina tärkeän voiton Manchester Unitedista espanjalaistähtensä Juan Matan maalilla ja vahvisti asemiaan kärkitaistelussa mestaruuden jo varmistaneen Unitedin takana.

Sijoitus neljän parhaan joukkoon takaa paikan Mestarien liigaan ja Chelsean paikka tässä joukossa on täysin heidän omissa käsissään. Joukkue on nyt kolmantena sarjassa, perässä on Arsenal pisteen ja Tottenham kolmen pisteen päässä. Arsenal on pelannut muita ottelun enemmän ja sillä on vain kaksi kamppailua jäljellä.

Mata näkee United voiton arvokkaana ja vaatii joukkuettaan ottamaan oppia ManU:sta, joka on voittanut peräti seitsemän peliä enemmän kuin lontoolaiset.

– ManU voittaa Valioliigan vuodesta toiseen. He eivät aina pelaa hyvin, mutta voittavat, mikä on olennaista. He tietävät mitä voittaminen vaatii ja kuinka nousta kärkeen, Mata kertoi ChelseaTV:lle..

– Ensi kaudella meidän pitää parantaa Valioliigassa. Meidän pitää kääntää tiukat pelit voitoiksi. Nyt tehtävänämme on taistella Valioliigassa kolmannesta sijasta ja voittaa Eurooppa-liiga.

Chelsealla on ensi viikonloppuna tärkeä ottelu Tottenhamia vastaan, missä todenteolla ratkotaan top 4 -sijoituksia, kun Arsenalkin on mukana sortilla. Eurooppa-liigan finaalissa Chelsea kohtaa 15. toukokuuta Portugalin Benfican.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!